A Warzone integráció is egyre közelebb.

Csütörtök este ismét egy komolyabb frissítés érkezett a Vanguardhoz. Több ízben is változtattak a fegyverek viselkedésén, melyek a Warzone játékosokat is érdekelhetik, hiszen egyre közelebb a Warzone Pacific decemberi megjelenése és az integráció.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

Bloom

A Vanguardot rengeteg tartalomgyártó kritizálta, hogy nincsen a játékban helye a „bloom”-nak. A bloomnak hála elképesztő módon szórtak a fegyverek és nem volt annyira könnyű megtartani őket, ráadásul RNG faktorral is bővítette a lövéseink sikerességét. Aggodalomra semmi ok, a fejlesztők vették a lapot és jelentősen csökkentettek az értékén. Az alábbi kép magáért beszél:

 

Pirossal a frissítés előtti, zölddel pedig a frissítés után szórást láthatjuk az egyers AR fegyvereknél. Tényleg igazi lézerfegyver lehet az Automaton.

Shotgunok

A fegyverekkel kapcsolatos másik kritika a shotgunokat érintette, hiszen a játékosközösség szerint túl erősre sikerült ez a fegyverkategória. Itt is egyetértett a felhasználókkal a fejlesztői gárda, ezért több szintű nerfet kaptak a sörétesek. Csökkentették azt a távolságot, ahol még érdemes lehet ezeket használni, jobban szétszóródnak a sörétek és hipfire módban sem lesznek annyira pontosak.

A többi változtatás

Fegyver kihívások

  • Mostantól tökéletesen követi az előremenetelt a játék az MK11 launcher Long Shot kihívásoknál.
  • A Mind Games Camo kihívásnál, Automaton fegyvernél már a valós és teljesíthető feladat szerepel.
  • Kijavították azt a bugot, amely megakadályozta a játékosokat, hogy teljesítsék a Deadeye kihívást. 

UI 

  • Search and Destroy játékmódban többé nem működik az a glitch, amivel láthattuk távolról is, ha valaki hatástalanította a bombát.

Perkek

  • Javításra került a Gung Ho sprintelve lövés glitch.

Field Upgrade

  • Javításra került a hiba, ami miatt a játékosok 10x annyi armort kaptak, mint kellett volna.

Kihívások

  • Mostantól tökéletesen követi a kiírt feladatot a Grizzled Veteran kihívás.

XP

  • Az Operator „kedvenc fegyvere” funkció megfelelő XP-t ad majd

Ahogy láthatjuk a fejlesztők több, a napokban felmerült hibát is kijavítottak már. Reméljük az elkövetkezendő időszakban is ilyen aktívak maradnak. Szükség is lesz rá, hiszen mindennél fontosabb mozzanat lesz majd a Warzone x Vanguard integráció.

Jó szórakozást! 

Ezt olvastad már?

Megbízható társ a mindennapokban – Így szereld fel az Automaton Vanguard AR-t

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×