Elég furcsa hiba jelentkezik egy újonnan megjelent Harry Potter játékban, amitől varázslás közben a női karakterek arca szexuális aktust kezd imitálni.

Még szeptemberben jelent meg Kínában mobil és számítógépes platformokra a Harry Potter világában játszódó gyűjtögetős kártyajáték, a Harry Potter: A Magic Awakened. A játék már csak a felütése miatt is népszerű lett a megjelenése után, a rajongók tetszését azonban nem nyerte el maradéktalanul.

Többen panaszkodtak a játék nem túl elegáns fizetős megoldásaira, néhány varázslat teljesen érthetetlen formában és módon lett ábrázolva, de volt némi probléma a női karakterek, nos, harc közben felvett arckifejezésével is. Mint kiderült nem kicsi homokszem került a gépezetbe, ugyanis a női karakterek varázslás közben hentaiból is ismerős szexuális aktust és orgazmust imitáló arcokat kezdenek vágni.

Ez az az arc, amit sokan a Belle Delphine videóiból is ismerhetnek, ami sokaknál teljesen jogosan kiverte a biztosítékot, főleg azért, mert valamiért a fejlesztők által bugnak nevezett hiba a férfi karaktereknél nem jelentkezik. A magyarázat arra, hogy a női karaktermodellek miért nyújtják ki a nyelvüket miközben felakad a félig lehunyt szemük az volt, hogy az ellenkező nemű modellekkel ellentétben rajtuk sokkal több a részlet, ami így könnyebben produkálhat az alábbi képeken látható hibákat.

A NetEase azt ígéri, hogy a „hibát” hamarosan kijavítják, bár ilyet még 2014-ben az akkor frissen megjelenő Assassin’s Creed Unity-ben sem láthattunk. Ezzel persze nem azt mondom, hogy egy szándékosan berakott „fícsör” volna ez, a gyanúját viszont fenntartanám.

Examples of facial expressions used by Harry Potter: Magic Awakened during a fight. Photo: Weibo

The studio that developed the game said the error was the result of poor 3D modelling. Photo: Weibo

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×