Úgy tűnik, hogy a COVID-19 járvány miatt a Budapest Comic Con ismét nehéz helyzetbe került, így a rendezvényt ismét elhalasztják.

Ismét érdekesen alakul a Budapest Comic Con helyzete. Nagy meglepetés volt ugyanis tavaly a bejelentés, miszerint az eredeti San-Diego Comic-Con hivatalosan Magyarországon is megrendezésre kerülhet. Aztán jött a rossz hír: a koronavírus-járvány miatt a rendezvényt le kellett fújni. Idén nyáron azonban a szervezők bejelentették az új dátumot, a számos külföldi vendéget felvonultató rendezvény idén decemberben lett volna, ám úgy tűnik, most sem valósul meg.

Ismét elmarad a Budapest Comic Con.

A szervezők ugyanis úgy látták, hogy a fokozódó járványhelyzet ismét nem enged teret a rendezvénynek, így bár nehéz volt, ezt a döntést hozták. A hírről először a kiállító partnerek kaptak hírt, nem sokkal később a hivatalos oldalon is bejelentették, hogy a rendezvény elmarad.

A Comic Conok egyik általános érdekessége, hogy a rendezvényeken számos ismert vendég képviselteti magát, köztük cosplayerek, színészek, írók, alkotók. A járványhelyzet miatt viszont az ő megjelenésük is kérdésessé vált.

A szervezők szerint természetesen nem adják fel: gőzerővel dolgoznak azon, hogy a rendezvényt jövőre meg tudják tartani. Reméljük, hogy a vírushelyzet akkor már nem lesz akadálya ennek.

https://leet.hu/?s=STEELBUNGEE&post_type=product

×