Egy igen hasznos gyógyító trükköt mutatott be egy játékos, ami mindenki számára hasznos lehet.

Végre elstartolt a Battlefiled 2042, vagyis hivatalosan is megjelent. Ez nem csak azt jelenti, hogy az early access után bárki játszhat vele, aki megvette, de azt is, hogy megérkezett az első hibajavításokat tartógató day one patch is. Most viszont picit a játékmenetbe ássuk bele magunkat. Mutatunk egy trükköt, melyet egy játékos tett közzé a Redditen. Igen hasznos lehet azoknak, akik segíteni szeretnének másokon.

Így készíthetsz gyógyító drónt egyszerűen.

Az alábbi klipben egy játékos egy egyszerű Casper drónt vett elő, melyre kiegészítésképpen rádobott egy medical crate-et, vagyis egy healing ládát. Mivel a két eszköz innentől együtt mozoghat, ezzel körberepülve szabadon gyógyíthatjuk a csapattársakat. Vannak játékosok, akik szeretnek healerkedni, azok számára tökéletes és hasznos a kis trükk.

You can heal with Casper’s drone remotely if you put a medical crate on it! from Battlefield

Persze előfordulhat, hogy a jelenség nem szándékos, és egy hibáról van szó. Ha ez így van, lehet, hogy a fejlesztők később kiveszik ennek a lehetőségét. Nem árt tehát addig használni, és segíteni a társakat.  Te kipróbáltad már a trükköt?

Láttad, mit tartalmat az első patch?

Simább játékmenettel startol el? – Megjelenés előtti frissítést kapott a Battlefield 2042

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×