Előfordult már veled, hogy felkeltél reggel, és azon gondolkodtál: milyen illata lehet Sonicnak, a sündisznónak? Most megtudhatod.

Az ember egy-egy napja néha igazán rohanós, bár gondolom kevesen vannak, akik képesek olyan gyorsan mozogni, mint Sonic. Ennek ellenére most kipróbálhatod, milyen lehet olyan illatúnak lenni, mint a szupergyors süni. Nos, a SEGA most segít ebben, ugyanis most három ismert videojáték-franchise-hoz is kiadtak egy-egy parfümöt.

Megjelent a Sonic, a Yakuza és a Shenmue parfüm.

Az itt látható három parfüm már előrendelhető az európia SEGA boltjában, darabja nagyjából 13 ezer forint, mindegyik unisex.

A leírás szerint Sonic illata „friss citrusok keveréke, egy csipetnyi grapefruit-héj és egzotikus citrom és lime aromával, egy kis óceáni szellő és a hűtött dinnye érzetével. Azt is írják, hogy ezt az illatot, maga Sonic hagyta jóvá.

Ha ez nem jó, akkor a Yakuza illat lehet a te választásod, mely az antik tölgy, a cédrusfa, a füstös bourbonnel átitatott méhviasz, a rózsa és a pimento (gyömbéres ital) mély és titokzatos illatát árasztja.

A Shenmue pedig kardamom és a bergamot aromáját, a parázsló arany dohányt, a mély orris és az erős pacsuli (ez egy növény) alapillatait tartalmazza.

Melyiket próbálnád ki?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×