Egészen masszív csomagot kínál legközelebb az Epic Games teljesen ingyen egy kiváló természetjárós-vadászós játék mellett.

Az Epic Games mostanság nem aprózza el az ajándékul adott játékainak a minőségét és a számát, elég csak megnézni, hogy tegnaptól milyen remek alkotásokat lehet ingyen bezsákolni. Az Epic Games Store a következő héten sem kapcsol lejjebb, és egy igazán kiváló vadász szimulátor mellett egy óriási Welcome-pakkot ad természetesen továbbra is teljesen ingyen.

Az elképesztően méretes, de valószínűleg a világ legnagyobb, több mint 1000 retro játékot magába foglaló Antstream Arcade hamarosan megjelenik, amely mellé egy Epic Welcome Pack is jár majd. Ezzel az ajándék csomaggal pontosan 1090 játékbeli fizetőeszközre tehetünk szert, amit játékokra, kihívásokra és izgalmas versenyekre költhetünk majd el. Az Antstream Arcade-ben többek között olyan alkotásokat pörgethetünk (akár PvP-ben), mint a Pac-Man, a Mortal Kombat, a Double Dragon, a Space Invaders, a Metal Slug, és az Asteroids.

A másik ajándék, amire ingyen lecsaphatunk majd a theHunter: Call of the Wild vadászós, természetjárós játék lesz, melyben egészen immerzív módon tapasztalhatjuk meg egy vadász életének egy szegletét.

A játékot és a Welcome Pack-ot november 25-től egy teljes héten keresztül lehet ingyen az Epices könyvtárunkhoz adni.

https://www.youtube.com/watch?v=HrTDBSI8-UE

 

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×