Egyre több az ilyen jellegű együttműködés manapság.

Az elmúlt időszakban már többször előfordult, hogy egy-egy nagyobb játék vagy stúdió kollaborált egymással, mindkét rajongói bázis nagy örömére. A CS:GO-ban is előfordult ez már korábban, elég csak visszagondolnunk a „Halo: The Master Chief Collection” Steames megjelenésére, melyet szintén hasonló módon ünnepelt a Valve. Általánosságban kijelenthetjük, hogy mindig egy-egy Steames esemény áll az ilyen jellegű promóciók mögött az FPS játékban.

Ezúttal a Battlefield 2042 elstartolását ünnepeli a Valve!

 

Csütörtök hajnalban érkezett meg a frissítés és a hivatalos tweet/blog bejegyzés a matricákról. Ahogy a képen is láthatjuk, háromféle ritkaságú stickert nyithatunk a kapszulából: Paper, Holo és az elmaradhatatlan Foil. A Battlefield 2042 november 19-én startol el hivatalosan és természetesen a Steam áruházából is letölthetjük/megvásárolhatjuk.

Ha csak kipróbálni szeretnénk, akkor ott az EA Play / Game Pass szolgáltatás, melyre szintén előfizethetünk a Valve boltjában. Ez tíz órányi játékot biztosít számunkra, mely bőven elegendő arra, hogy eldöntsük mennyire éri meg nekünk megvenni a játékot.

Mit szólsz a matricákhoz?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×