A Microsoft szerint az emberek odavannak az új operációs rendszerért, ám valóban így van?

A Microsoft nem lazsál: bejelentette, hogy szerintük a felhasználók egyszerűen imádják az új operációs rendszert. Ezért mostantól még több gépre próbálják majd meg eljuttatni Windows frissítések által. A cég így nyilatkozott a Windows blogjában:

„Az eddigi pozitív élmény és a felhasználói visszajelzések alapján mától kezdve tovább növeljük a terjesztés ütemét, és a Windows 11 frissítést még szélesebb körben tesszük elérhetővé az arra jogosult Windows 10-es eszközökön.”

Utóbbiak alatt csak azokat a számítógépeket és laptopokat kell érteni, amik sikeresen átmennek a cég PC-állapotellenőrzés eszközének vizsgálatain, azaz, megfelelnek a Windows 11 minimális hardverkövetelményeinek.

Továbbá, akik még mindig a Windows 10 valamely változatát használják, mostantól üzeneteket kaphatnak majd, amiben felajánlják az áttérést a Windows 11-re, a Windows Update mechanizmuson keresztül.

Ez sokak számára idegesítő lehet, szóval remélhetőleg ezt az üzenetet majd némítani lehet. Nem hinném, hogy az a legjobb megoldás a terjesztésre, hogy idegesítjük a felhasználókat előugró üzenetekkel.

Te váltottál már, vagy még vársz egy picit?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×