A megtestesült káosz végre csatlakozott a Call of Duty: Vanguardhoz. Minden idők legkaotikusabb kis pályája, mostantól elérhető a játékban.

A szóban forgó map pedig nem más, mint a Shipment. Persze a másik még lehetett volna a Kill House, vagy esetleg még a Nuke Town, de szépen sorban haladjunk. A Shipment először a Call of Duty 4: Modern Warfare-ben jelent meg 2007-ben, és több CoD-címben is újra kiadták, legutóbb a 2019-es Modern Warfare rebootban.

Most újra itt van, de ezúttal friss, második világháborús festéssel.

A térkép mostantól rombolható környezetet is tartalmaz, akárcsak a Vanguard többi helyszíne. Az Activision szerint törhető falak vannak a két középső nyitott konténerben, három középső konténer a második szinten, a felső konténerek a keleti és déli peremvidéken, valamint a magányos konténer a darun északon. Magyarán majdnem mindenhol.

A map megjelenés megünneplésére a Sledgehammer egy Shipment 24/7 playlistet adott a játékhoz, így a játékosok azonnal belevethetik magukat és átélhetik a tömény káoszt, amennyire csak emberileg lehetséges.

Viszont most jön a legjobb rész:

Tényleg nem lettek túl jók az eladások? – Ingyenesen játszhatunk a Vanguard multijával

 

A Shipment a harmadik újra kiadott pálya, amely csatlakozik a Vanguardhoz, miután a World at War’s Castle és a Dome már bekerült a játékba. Ha az elmúlt néhány CoD-címet vesszük alapul, akkor minden egyes tartalmi szezonban több map is érkezik majd.

Tehát itt az ideje, hogy felkapd a kedvenc loadoutodat, például a Combat Shotgun-t, amit mindenki használt a múlt héten a Das Haus 24/7-ben, nyomj néhány dupla XP-tokent, és készülj fel a tombolásra.

Jó szórakozást mindenkinek!

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×