A Crytek népszerű PvPvE játéka, a Hunt: Showdown alapján élőszereplős sorozat készül, amelyet a Binge-en lehet majd megnézni.

Az manapság már szinte nem is újdonság, hogy egy jó videojáték alapján filmet, vagy sorozatot készítenek. Nem is olyan rég jelent meg a Halo sorozat első előzetese, de nagyon várjuk a The Last of Us sorozatot is. Ha már zombis téma, akkor a Crytek játéka alapján is live-action sorozat készül, ráadásul nem is akármilyen platformra.

Létrejön a Binge nevű streaming platform, melyet kifejezetten játékadaptációk számára hoznak létre.

 

„Mindig is tudtuk, hogy a Hunt: Showdown remekül nézne ki élőszereplős sorozatként. A világ sötét és magával ragadó, sőt rengeteg lehetőség rejlik benne a történetmesélésére. Alig várjuk, hogy lássuk, mit tud alkotni a Binge csapata” – mondta Avni Yerli, a Crytek alapítója és vezérigazgatója.

A Hunt: Showdown egyébként folyamatosan frissül, legutóbb Halooween témájú esemény zajlott. A játékban ugye egy zombikkal teli világban kell túlélnünk úgy, hogy akár játékossal is összefuthatunk.

Ami ennél is érdekesebb, a Binge megjelenése, ami a leírtak szerint egy kifejezetten gamerek számára létrejövő streaming platform. Ha minden igaz, a gamer tartalmak, műsorok, sorozatok mellett jutalmakat is lehet majd szerezni, illetve chat is lesz. Kíváncsi vagyok, vajon hány játék alapján készült sorozat kerül majd fel ide. Ha igaz, akkor ráadásul ingyenes lesz.

Te nézni fogod a Hunt sorozatot?

Azt vágod, hogy a Pókemberben több Zöld Manó is lesz?

Nem egy, hanem két Zöld Manó is lesz az új Pókember-moziban?

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×