Egy feladat teljesítésével a lockerünkbe landolhat a tárgy.

A Fortnite v18.40-es frissítésével együtt érkezett meg Naruto a szigetre. Ezzel együtt több kozmetikai tartalom és Bundle is élesedett az Item Shopban a rajongók nagy örömére. Köztük volt a Kurama Glider is, melyért 1200 V-bucks-ot kér el az óriáscég. Tegnap azonban váratlan bejelentést publikáltak Twitteren:

Bizonyosok kihívások teljesítésével ingyen is megszerezhetik a játékosok!

 

Pár lépésben begyűjthetjük az Epic Games ajándékát:

  • Látogass el a https://thenindo.fortnite.com/en/ weboldalra és jelentkezz be az Epic Games fiókoddal
  • A The Nindo alatt négy különálló karakter képét és egy csoportképet látsz majd, illetve mindegyik alatt egy visszaszámlálót. Ennek nincs jelentősége, egészen az utolsó napig teljesítheted a küldetéseket, maximum az adott karakterhez tartozó Emoticonról maradsz le.
  • Kicsit lejjebb tekerve megtalálod az aktuális, „nagy” feladatot, „XY Task” néven:

  • Jelen esetben ez azt jelenti, hogy 100×100 (10000) sebzést kell kiosztanod, hogy megszerezhesd a Glidert. Ez 24 óránként változik, így mire látod ezt a bejegyzést, könnyen előfordulhat, hogy már más a feladat. Értelemszerűen akkor azt kell majd abszolválnod.
  • A feladatot végrehajthatod „Bot Lobby”-ban is, az a lényeg, hogy Solo, Duo, Trio és Squad játékmódok valamelyikében történjen.

Én már megvettem a Glidert, szemét Epic Games! Mit tudok csinálni?

Aggodalomra semmi ok, azok a felhasználók akik megvették a Glidert, de teljesítették a küldetést is, refundban részesülnek majd. Ha időközben elhasználtak egy ticketet a refundra, akkor azt is visszakapják. Csillagos ötös reakció az Epic-től ismét.

Jó szórakozást! 

Ezt olvastad már?

Egy Marvel hős lehet a Fortnite Chapter 3 Season 1 Battle Pass húzóneve

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×