Egy játékos megosztotta a Vanguard élményét, amiben mintha egyenesen egy szuperhős filmből másolták volna.

Már rengetegen gyűrik az új Call of Duty játékot, a Vanguardot. Az egyik játékos viszont olyan mértékű laggal találkozott, hogy szó szerint Quicksilverré, a Marvel-univerzum egyik kedvenc karakterévé változott.

Bár Quicksilver már a Marvel Cinematic Universe része, a karakter talán legikonikusabb modernkori megjelenítését a Fox filmek közül az X-Men: Days of Future Past és az X-Men: Apokalipszis című filmekben láthatjuk. Ezekben a filmekben a hős iszonyatosan menő és látványos jeleneteket kapott, ami megragadta a rajongokat.

 

Más híres speedterekkel (így nevezik ezeket a gyors karaktereket) ellentétben Quicksilver folyamatosan félelmetes sebességgel mozog, és gondolkodik. Amikor a filmek kitérnek az ő perspektívájára, az egész világot egyhelyben megdermedve mutatják, míg ő egyedül képes mozogni, szürreális hangulatot teremtve ezzel.

Tom Jokerz, aki megosztotta a videóját a TikTok-on valamilyen hasonló élményben lehetett része, mindezt egy erős laggnak köszönhetően.

@tomjokerz##vanguard ##cod ##funnywarzone ##fyp ##quicksilver♬ Sweet Dreams (Are Made of This) (Remastered) – Eurythmics & Annie Lennox & Dave Stewart

A klipben a játék egyszer csak megfagy, de a karaktere nem, így szabadon tudott a mapon bolyongani, míg mindenki más kővé volt dermedve. Ami még jobb, hogy a fagyás pillanatában épp rálőtt valakire, így a torkolattűz is megfagyott. Persze a háttérben a Sweet Dreams című dal szól, mint a feljebb bemutatott klipben, hogy valóban átérezzük, hogy mit is érezhet Quicksilver, ha a Call of Duty-ban lenne.

Illetve ezt tudtátok? 

Tényleg nem lettek túl jók az eladások? – Ingyenesen játszhatunk a Vanguard multijával

Veletek történt már hasonló, vagy ti csak simán meghaltok a lagg miatt?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×