Ha nem játszottál vele, akkor azért, ha pedig igen, akkor azért volna nagy butaság lemaradni az ingyenes Splinter Cell-ről.

Idestova már 8 éve, hogy utoljára megjelent egy teljes értékű Splinter Cell játék, és a rajongók hiába várják azóta is kitartóan a folytatást, a Ubisoft csak egy gumicsontra se elég Netflixes sorozatot szállít az éhségük csillapítására.

Pedig ha van játéksorozat, amit érdemes volna feltámasztani a halottaiból, az a Splinter Cell lenne, hiszen a Hitman sorozat sikerét látván úgy gondolom kijelenthetjük, hogy igény volna a jól megkomponált lopakodós címekre. Sam Fisher pedig 2002-es bemutatkozása óta rendre szállította a minőséget, még akkor is, amikor a legutolsó etapok már-már az akció felé is kacsintgattak.

A legtöbb rajongónak azonban meggyőződése, hogy a csúcspont a Chaos Theory volt, annál nem készült jobb Splinter Cell játék sem előtte, sem utána. Ezért is remek hír, hogy a Ubisoft a Black Friday ideje alatt teljesen ingyenesen osztogatja mindenkinek, akinek van Ubisoft Connect profilja.

Az akció tegnaptól egészen november 25-ig tart, addig pedig szabadon a Connectes könyvtárunkhoz adható kedvenc ügynökünk harmadik története, ami aztán örökre ott is marad.

 

https://leet.hu/?s=STEELBUNGEE&post_type=product

×