A múlt héten egy, most viszont három játékot is letölthetünk az Epic Games Store-ból. Ráadásul jó játékok ezek, melyeket érdemes behúzni.

Bizonyára sokan fanyalodtak el azon, hogy ezen a múlt héten az eddig szuper jó fej Epic Games nem ingyen játékkal lepte meg a játékosokat, hanem egy Rogue Company – egyébként fizetős – csomagjával. Aztán persze pár napra rá bedobták a Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure-t, hogy senki nem maradjon ingyen izgalmak nélkül a héten.

Most viszont senkinek egy szava sem lehet, ugyanis nem egy, nem kettő, hanem rögtön három remek játékkal lepnek meg bennünket az epices arcok. Persze azok, akik egy ingyen GTA 6-ra várnak, most is csalódni fognak, akik viszont csak jókat akarnak szórakozni, minden bizonnyal megtalálják a számításaikat.

November 18-tól 25-ig a Guild of Dungeoneering, a Kid A Mnesia Exhibition és a Never Alone lesz teljesen ingyenes az Epic Games Store-ban.

Guild of Dungeoneering

A Guild of Dungeoneering tökéletesen visszahozza a középiskolai-fősulis hangulatot, amikor egy négyzetrácsos füzetben tervezgettük meg a szerepjátékos pályákat. Ez a játék egy körökre osztott kártya-alapú dungeon-crawling, amiben mi magunk építhetjük meg a hősünk körüli pályát, természetesen egy füzetlapra, melyen keresztül át kell majd verekednie magát. Már jönnek is az emlékek….

 

Kid A Mnesia Exhibition

Kid A Mnesia Exhibition egy teljesen új megjelenésű, egészen szürrealisztikus alkotás, ami a Radiohead Kid A és Amnesiac című albumának 21. évfordulója okán született meg. Ha szereted a zenekart, akkor azért, ha pedig az elborult, kissé nyomasztó játékokért rajongsz, akkor azért lesz egy kötelező darab.

 

Never Alone

A Never Alone egy méltánytalanul mellőzött, kevésbé ismert platformer, ami alapjaiban épül az inuit, eszkimó kultúrára és mitológiára. A játék játszható egyedül is, de kettesben az igazi átélni a kis Nuna és a sarki róka egészen aranyos, de annál sokkal tanulságosabb kalandját, amely során kicsit jobban megismerhetünk egy kevésbé ismert kultúrát.

 

Az ajánlatokat ERRE találjátok!

Jó szórakozást!

Ha pedig ez nem lenne elég, egy Splinter Cell játék is ingyenes most:

Akciófigyelő | Ingyen berántható az egyik legjobb Splinter Cell játék

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×