Megérkeztek a pontos mérések is.

A Call of Duty: Vanguard megjelenése óta több felhasználó is arra panaszkodott, hogy a fegyverek szintezése lassabbnak tűnik az előző címekhez képest, pedig az előzetes információk alapján pont az ellenkezőjére lehetett számítani. Ahogy azt sejthetjük, a játékosok nem hagyták annyiba a dolgot és alternatív megoldások keresésébe fektették bele az energiáikat.

Úgy tűnik, hogy egy attachment lehet a segítségünkre a fejlődésben!

A Surplus Kit egy feloldható attachment, mely szerencsére minden fegyverhez elérhető Vanguardban, természetesen az egyik slot feláldozásával. Az in-game leírásában már olvashattuk, hogy „Earn additional XP for kills” (Szerezz plusz XP-t ölésekkel), ám pontosan nem lehetett tudni, hogy számokban mit takar ez.

 

Szerencsére a YouTuber TheXclusiveAce mélyebben is beleásta magát a témába, hiszen őt is érdekelte, hogy mire is képes ez az attachment. A tesztek azt mutatták, hogy a Surplus több szinten is plusz szorzót rak a tevékenységeinkre, ráadásul stackelődik az XP tokenekkel, klán boostokkal is. Így alaphangon másfélszer annyi XP-t gyűjthetünk be adott idő alatt, mint eddig, token aktiválással pedig 2.9x lesz ez az érték.

Ti használjátok ezt az attachmentet?

Ezt olvastad már?

Visszatér a noob tube – A Vanguard fegyvere erős lehet Warzone-ban is

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×