A Vanguard játékosok olyan noob tube spotokat fedeztek fel, amelyek visszarepítenek minket a MW 2 napokba. Reméljük, nem lesz ilyen OP Warzone-ban.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 először 2009-ben jelent meg, és több mint egy évtizeddel később, 2020-ban kaptuk meg a Remastered változatot. A játékot a valaha készült egyik legjobb Call of Duty-nak tartják.

Kivéve, ha egy olyan játékossal találkoztál, aki az összes noob tube spotot tudta.

A „noob tube” természetesen a gránátvetőkre utal a CoD világában. Bármennyire is nagyszerű volt a Modern Warfare 2, tele volt olyan kihasználható helyekkel, ahol egy jól célzott noob tube lövéssel könnyedén megölhetted az ellenséget, ahogy spawnoltak. Ezt megismételhetted egy perknek köszönhetően.

 

Szerencsére az előző Call of Duty játékokban nem volt ilyen erős ez a kiegészítő, de úgy látszik, a Vanguardban visszatért ez a rémálom, és ki tudja milyen erős lesz a Warzone-ban.

Egy Redditen megosztott videó bemutatja, hogy egy játékos már kezd is ráérezni a fentebb említett spotokra, ami valóban rossz hír a játékosok számára.

This is how you should be playing Castle 🤣
byu/hacksaneTTV inCODVanguard

A főbb probléma pedig, hogy egyetlen gránát elég ahhoz, hogy több embert is kivégezzen. Vagyis inkább egy rakétának tűnik a töltény, amit a vetőbe tölt, ami azt sugallhatja, hogy inkább egy célpontra összpontosít a sebzés. Ám mégis több emberrel végzett egy tölténnyel.

Persze a felvételen a játékos a Hardcore játékmódot tolja, ahol sokkal kevesebb a HP, mint a Warzone-ban. Ám még a szeretett battle royale-ban is problémás lehet. Főleg, ha a Granade Launcher elég erős lesz ahhoz, hogy egy jól célzott lövéssel downoljon valakit.

Persze ez csak egy felvetés, mivel már van egy noob tube a játékban, de azt a játékosok egyáltalán nem használják. Lehet, hogy az MK 11 tökéletes kiegészítője lesz egy SMG loadout mellé, ha ki kell pucolni az embereket a fedezékek mögül. Ez a felvetés viszont csak a Vanguard integrációjával nyerhet bizonyosságot.

Mit gondolsz, helye van a Granade Launchereknek a játékban?

Tényleg nem lettek túl jók az eladások? – Ingyenesen játszhatunk a Vanguard multijával

 

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

 

boritókép: Dexerto

×