2021-ben is sok érdekes és furcsa történetet köszönhetünk a Covid világjárványnak, de az abszolút győztes a mostani világbajnokságon született meg.

Az IESF szervezésében jelenlegi is zajlik a 2021-es CS:GO Világbajnokság, melynek Izrealt választották helyszínéül. A versenyre csak az országok válogatottjai, illetve azonos nemzetségű játékosokból álló csapatok nevezhettek és juthattak ki.

Itt történt meg a leghihetetlenebb és leghülyébb CS:GO sztori az idén.

Történt ugyanis, hogy a szlovák válogatott csapata már a reptéren várakozott, amikor egyik játékosuk pozitív Covid tesztet produkált. A repjegyek már befizetve, mindenki utazásra készen állt, de hirtelen ugrott egy játékos a keretből.

Ekkor azonban eszükbe jutott, hogy volt az országban egy nyereményjáték is a Világbajnokság kapcsán. A nyereményjáték győztesének díja az volt, hogy együtt utazhatott a csapattal.

Úgyhogy gyorsan benevezték ezt a rajongót ötödik embernek, mint a szlovák válogatott tagját.

Semmi garancia nem volt rá, hogy egyáltalán ismeri az összes mapot, vagy hogy mennyire jól CS:GO-zik. De nem volt más lehetőség a pozitív teszt miatt. GrOgY pedig nem vallott szégyent, a szlovák csapat mind a két csoportmeccsét megnyerte! 

Szóval a teljes sokk állapotából hirtelen újra a csúcson érezheti magát a csapat, hiszen 24 óra alatt elvesztettek egy embert, kényszerből beneveztek egy random rajongót, aki megnyert valami nyereményjátékot, majd megnyerték mindkét meccsüket. Jelenleg már a rájátszás küzdelmei zajlanak, egészen elképesztő sztori lenne, ha a szlovákok menetelése még tovább tartana!

Ezt is olvasd el, kemény sztori:

48 millió forintot pucoltak le scammerek egy ellopott CS:GO accountról

 

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×