A korábbiakban már szó esett arról, hogy több olyan név is érkezik a legendás ICON játékosok közé, aki már igencsak felcsigázta az EA futball társadalmát. Egy valakiről viszont nagyon keveset lehetett hallani, pedig rengetegen várják.

Az alábbi poszt a Reddit-ről származik, UGotToHelpOldGillOut osztotta meg:

Are we expecting to see Di Stefano come out this year, similar to how Beckham was added mid way through 21? from FIFA

Számítunk arra, hogy Di Stefano idén kijön, hasonlóan ahhoz, ahogy Beckham-et a 21 közepén hozzáadták? Úgy tűnik, hogy Di Stefano a többi ikonnal egy időben került a kódba, 90 Base 92 Mid. Vajon később történik meg a megjelenés, akárcsak Beckham esetében? Megőrülnék Alfredo kurázsijáért.

Jogos a kérdés, hiszen bizonyára mindenki hasonlóan van vele, hogy mikor érkezik már meg végre a köreinkbe Puskás Öcsi Real Madrid-beli csapattársa. Bízzunk benne, hogy már nem kell sokat várni arra, hogy azon izgulhassunk, hogy vajon melyik csomagban lapulhat a „Szőke nyíl” Base ICON lapja.

Addig is, amíg várakozó álláspontban vagyunk, úgy gondoltuk, kicsit meglepünk Titeket:

Megterveztük Alfredo Di Stéfano ICON lapját!

Íme a kártya:

Robbanékony és gyors lapnak tartjuk, aránylag jó passzolással és egész működőképes labdavezetéssel, vele meg lehet indulni egy támadáshoz, amit aztán sikeresen be is lehet fejezni, akár a korábbi bajtárs, Puskás Öcsi társaságában is. Mi a laphoz 5* Skill Moves és 4* Weak Foot értékeket adtunk, a dupla 5 csillag túl szép lenne, hogy igaz legyen, csak fájdítottuk volna a szívünket, ha a megjelenéskor nem ez fogad.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért pontoztunk föl ennyire bizonyos stat-okat. Nos, a választ megkaphatjátok az alábbi 2 videóban. Jó szórakozást!

 

 

 

Ti várjátok már? 

Mit szólnál a FIFA közben egy mókakvízhez?

MÓKAKVÍZ: Kitalálod a videójáték-karaktereket a túltolt magyar fordítás alapján?

 

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×