Szinkronizálja a két operációs rendszer ciklusait.

Másfél hónapja jelent meg a Microsoft legújabb operációs rendszere, mely a Windows 11 nevet viseli magán. Rengeteg bejegyzésben foglalkoztunk vele, a telepítésnek is külön bejegyzést szenteltünk. Már ekkor is lehetett tudni, hogy a Windows 10 támogatása valamikor 2025 környékén szűnhet majd meg, így azoknak a felhasználóknak sem kell aggódnia, akiknek a gépe nem támogatja a legfrissebb Windows-t.

A Microsoft azonban bejelentette, hogy a Windows 10 frissítésén máris változtat egy kicsit!

Eddig a felhasználók minden tavasszal és ősszel kaptak egy-egy nagyobb volumenű csomagot, ám a cég úgy döntött, hogy szinkronizálja a Windows 10 modelljét a Windows 11-ével. Ez azt jelenti, hogy évente csak egyszer jön egy nagyobb fejlesztésekkel, újdonságokkal teletömött frissítés. Természetesen a köztes időszakban is aktív marad a Windows Update, ám nem kell nagy változásokra számítanunk.

Az utolsó ilyen Windows 10-es csomag 2025 őszén fog majd megérkezni, ezt követően a fejlesztéseket és a biztonságunkat garantáló javításokat már csak a 11 kapja meg, teljesen érthető okokból. Addigra talán már azok a felhasználók is frissebb hardverekhez jutnak, akiknél jelenleg ez volt az akadály, illetve remélhetőleg a Windows 11 is sokkal stabilabb és hibamentesebb lesz addigra.

Ti meddig maradtok Windows 10-en?

Ezt olvastad már?

Óriási változás: Mostantól a felhasználók maguk javíthatják az iPhone-jukat

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×