A Warzone játékosok igazán izgalmas heteknek néznek elébe.

Mindenki számolja már vissza a napokat december elejéig, hiszen ekkor startol majd el a Warzone: Pacific és a RICOCHET anti-cheat kliens oldali védelme is. A játék ikonikus Verdansk pályájára is lecserélésre kerül, helyére a Caldera névre hallgató trópusi szigetecske érkezik majd.

Ma este elstartol az első felvonás, az Operation: Flashback keretein belül!

 

A fejlesztői blogbejegyzés már korábban elárulta, hogy november 18-ától aktivizálódik ez a játékmód. Magyar idő szerint ez körülbelül délután 19:00 környékén történik majd meg, hacsak valamilyen váratlan dologba nem szaladnak bele a Raven munkatársai. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy pontosan mit is takar az Operation: Flashback LTM.

Természetesen erre a megjelenésig teljesen 100%-os választ nem lehet adni, de a korábban elhintett hivatalos és a leakerek információi alapján a játék eddigi eseményeit élhetjük át valamilyen formában. Az egyik szövegfoszlány szerint minden egyes új körszűkülésnél egy másik, véletlenszerű eventbe csöppenünk bele. Nem maradunk ajándékok nélkül sem, egy Emblem és egy animált Calling Card biztosan a virtuális raktárunkba kerül majd.

Várjátok már Verdansk végét?

Ezt olvastad már?

Tényleg nem lettek túl jók az eladások? – Ingyenesen játszhatunk a Vanguard multijával

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×