A fejlesztők hibásan írták be a feladat feltételeit.

A játékosok a Camo kihívások böngészésénél kicsit meglepődtek, hiszen a Mindgames Automaton AR kinézet leírása meglehetősen érdekes volt. A játék azt kéri a felhasználóktól, hogy szerezzenek ADS öléseket Anastasia Sniper Barrel, Empress Broadsword Stock és Assassin Proficiency felszerelésekkel. Elsőre nem is hangzik nehéznek, de szépen lassan mindenki rájött,

hogy ennél a fegyvernél nincs Assassin névre hallgató Proficiency!

Getting the automaton gold from CODVanguard

Szerencsére hétfő délután a Vanguard subredditjén fel is bukkant a potenciális megoldás, az aranyozott Automaton AR feloldására. Ez pedig nem más, mint, hogy teljesen ignorálnunk kell az Assassin perkes feltételt, helyette a „Frenzy” névre hallgatót kell használnunk.

Az a bizonyos Camo

Úgy tűnik, hogy a Sledgehammer munkatársai itt is kicsit figyelmetlenek voltak, hiszen a feltétel hibásan került legépelésre, összezavarva a játékosokat. Fordított esetben több problémával járhatott volna a dolog, most csak rá kellett jönni valakinek, hogy mit is gondolhattak ki eredetileg a fejlesztők feltételként. A stringet, mely a hibás mondatot tartalmazza úgyis pillanatok alatt hotfixelhetik a munkatársak, remélhetőleg minél hamarabb sor is kerül erre.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×