Több jel is erre utal.

Azt már régóta sejteni lehetett, hogy a legnagyobb Fortnite leakereket belsős informátorok időről-időre ellátják némi plusz információkkal. Ezek olyan pletykák, melyeket a fájlokban nem találhatnának meg, ezért általában óvatosabban is kezelik ezeket. Most, hogy szinte 100%-ig bizonyossá vált a Chapter 3 decemberi érkezése, egyre több ilyen dologról rántják le a leplet.

Ezúttal a régóta belengetett Pókember kollaborációról érkezett hír!

 

Míg az elmúlt hónapokban csak apró utalásokat rejtettek a Tweetekben a leakerek, most sokkal egyértelműbb bejegyzések is napvilágot látnak. Szerda hajnalban érkezett meg a második Pókember trailer, melyre már nagyon ki voltak éhezve a rajongók. Az sem titok, hogy az Epic Games és a Marvel/Disney nagyon jó kapcsolatot ápol.

Shiina tweetje alapján a decemberi premierrel egy időben Fortnite-ban is tiszteletét teheti majd Peter Parker. Jó kérdés, hogy milyen formában teszi majd ezt, több lehetőség is felmerül. Egyrészt lehet a Battle Pass húzó outfitje is, melyet első szinten oldhatunk fel, másrészt „titkos” skinként sem lenne utolsó ellőni. Harmadik lehetőség pedig az, hogy egyszerűen az Item Shopba érkezik majd meg és „sajnos” meg kell vásárolnunk.

Ti örülnétek egy Pókember outfitnek? 

Ezt olvastátok már?

Nem egy, hanem két Zöld Manó is lesz az új Pókember-moziban?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×