Úgy látszik, a Call of Duty trickshot közösség nem adja fel még akkor sem, ha iszonyat lassú a kedvenc fegyverük célzási sebessége.

A Call of Duty: Vanguard játékosok lassan minden kulcsfontosságú trükköt megtaláltak, hogy előnyük legyen az ellenfelekkel szemben. Legyen szó akár a Combat Shotgunról, vagy az „elevator glitch” használatáról, a játékosok mindent megtesznek azért, hogy fölénybe kerüljenek.

Egy játékos azonban megtalálta a módját, hogy az égbe repülve szedje a fejeket.

A videót Redditen mutatta be a játékos, aki ‘BigHero6Fan’ névre hallgat. Csak egy Goliath Field Upgrade-re, egy barátra és néhány Demolition Charge-ra van szükséged, és máris a magasban repülhetsz – szó szerint.

A BigHero6Fan a Bocage-on játszva a barátaival tökéletes helyzetbe hozta magát, hogy elkapja az ellenséges erőket a szárnyainak köszönhetően.

Goliath glitch shot I hit
byu/BigHero6Fan inCODVanguard

Ám, hogyan érték el, hogy szárnyakat növesszenek? Ledobtak néhány Demolition Charge-ot a földre, és a csapattársuk ráállt ezekre a Chargeokra a Góliáttal. Ezután felálltak a Góliátra, felrobbantották a robbanótölteteket, és a robbanás segítségével felszálltak az égbe. A többi pedig már csak a jó célzás és a szerencse tökéletes kombinációja volt.

Ehhez persze szükség van egy csapattársra, aki hajlandó így használni a Góliátot, valamint egy jó lövőre, hogy valóban le tudjon szippantani valakit ilyen módon. Bár ez egy szórakoztató és innovatív módja a trickshotoknak, nem valószínű, hogy ezt a technikát sokat fogjuk látni, mivel elég sok felkészülést igényel, és nem hoz sok jutalmat. Ennek ellenére elég menő.

Trickshotokra fel!

Warzone macskák – Amikor a kedvenceink nem hagynak játszani

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×