Bár hivatalosan még meg sem jelent, és nem érkeztek meg az első frissítések, sokan már most leértékelik a Battlefield 2042-t.

Ami azt illeti, még csak most pénteken jelenik majd meg a Battlefield 2042, a fejlesztők pedig több ponton az ígérték, hogy a játék folyamatosan frissülni, épülni, szépülni fog, valamint számtalan tartalmat terveznek bele, mint a például a Battle Pass. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a már most elérhető early access megtette a hatását, és a játékosok kifejezik véleményüket a játékkal kapcsolatban.

Hihetetlenül lepontozták a játékot a Metacritic oldalán.

Ahogy a fenti képen is látszik, a cikk írásakor a játékosok értékelése 2,5 pont, mely több mint 1500 játékos értékelése alapján jött ki. A kritikus ezzel szemben persze elég jó értékelést adtak, már ha a 79 jónak számít.

Ha megnézzük alig akadt valaki, aki pozitívan értékelte a játékot. Az indokok között a legtöbb esetben a különböző játékhibák állnak, valamint a különböző funkciók hiánya. Sokak számára egyszerűen csalódás a játék.

„Szerintem cod copy akart lenni, de szarabb lett, mint a bf5, mind vizuálisan, mind játékmentileg bugokról nem is beszélve. Szényen!!!” – írta egy magyar játékos a Metacritic oldalán.

Szerinted valóban rossz lett a játék, vagy érdemes megvárni a frissítéseket?

A Vanguard sincs jobb helyzetben:

Ez kemény – A Vanguard 14 év óta a legrosszabb CoD megjelenést produkálta

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×