A jelenlegi Adidas NUMBERSUP Event alatt már több játékos megszerzésére is adódott lehetőség egy SBC, vagy Objective teljesítésével. Ezúttal az EA valami szokatlan újdonsággal állt a játékosai elé.

A hétfő este 19:00-kor érkezett SBC küldetéseket pörgetve, valami furcsát tapasztalhattak a játékba belépők. Megszokhattuk már, hogy kapunk olyan csapatépítős feladatot, amiben olyan random játékos érkezett, ami például 75/78 Rating feletti. Tehát a minimális értéke volt megadva annak, hogy nagyjából be lehessen határolni, hogy ki is lapulhat egy adott Player Pick, vagy egy 1 játékost tartalmazó Pack tartalmában.

Ezúttal az EA előállt egy érdekes újítással a 3 új SBC-ben, ugyanis ezeket teljesítve a garantált játékos minimum értéke nem a Rating számában, hanem 3 különböző statisztikai ponton mutatkozik meg:

Passzolás, Sebesség és Labdakezelés/Labdavezetés.

Mint ahogy a mellékelt képeken is látszik, mindegyik SBC-ből megszerezhető véletlenszerű játékos adott statisztikai értéke minimum 82. Ez azért becsapós, mert könnyen nyithatunk akár Walkout játékost, de sajnos előfordulhat, hogy csak egy 78-as lap ugrik ki a csomagból. Nekem az SBC-k megjelenése óta a eddig legjobb nyitásom egy Adidas NUMBERSUP Reyna volt.

Ebben a szituációban mindenkinek magától kell megéreznie, hogy érdemes-e beleölnie néhány Common Gold, vagy Rare Gold játékost, hogy lehessen reménykedni benne, hogy talán Fortuna istennő kegyes lesz és valami extra dolog is kisülhet belőle.

Ti mit gondoltok? Van értelme megcsinálni?

BRÉKING: Máris játszható a Halo Infinite teljesen ingyenes multiplayer módja

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×