Rengeteg játékost érintettek ezek a bugok.

Az elmúlt időszakban több hibajelenség megnehezítette a Warzone játékosok életét, ám már nem nagyon reménykedtek bugfixekben sem, hiszen két héten belül elstartolt a Warzone Pacific. Szerencsére a Raven, a Warzone-nal foglalkozó fejlesztőcsapat nem így gondolta, így hétfő késő este egy frissítést publikált a játékhoz, mely több idegesítő bugot is kigyomlált.

Nézzük is, hogy mely hibákkal NEM találkozhatunk többé Verdansk pályáján!

  • Mindent platformot érintő hiba volt, hogy a szigeten teljesen megborult a loot, így előfordult, hogy egy-egy hely környékén csak magas szintű fegyvereket találunk, míg mások csak a leggyengébb fegyverekhez jutottak hozzá. Ez volt talán a legkellemetlenebb bug, hiszen minden játékosra kihatott.
  • Egy Contracts-okkal összefüggő hibának köszönhetően a Buy Station ikonok nem bukkannak fel a Tac Mapen, ez is javításra került
  • Ezen kívül a fegyverekkel kapcsolatos küldetéseket sem megfelelően követi a játék – Ezt azonban még a Trello oldal alapján sem sikerült kijavítania a Raven fejlesztőgárdájának.

Örülünk, hogy az utolsó napokban sem hagyta magára a Warzone-t a Raven, bár így is 11 napig ültek a hibákon. Valamennyire megbocsájtható, hiszen most már bizonyára a Warzone Pacific megjelenésére koncentrál minden egyes munkatárs.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×