A múlt heti OTP-s csalás után itt a következő, amiben egy 150.000 forintos hajszárítót használnak csaliként Instagramon. Semmiképp se dőljünk be neki, szóljunk a nagymamának is!

Annyi hajszárító talán nem is létezik a Föld kerekén, mint amennyit az elmúlt napokban kisorsoltak Instagramon. Sokaknak persze azonnal egyértelművé válhat a csalás, elég csak rápillantani a nem túl acélos magyarsággal alákommentált képre, amivel azonnal terelnek is a teljesen ingyenes DYSONSUPERSONIC hajszárító felé, aminek a linkjét az életrajzban találjuk.

Sok-sok évnyi közösségi médiás rutinnal azonban azt kell mondjam, hogy közel sem becsülhető le az ilyen ócska csalás. Emlékezzünk csak azokra az időkre, amikor egyre-másra jelentek meg hasonló képekkel és linkekkel teli mappák néhány naiv ismerősünk profilján.

Nos, most is hasonlóról van szó, így aki rákattint a winner.hu.21 linkjére, annak bizony csúnya következményekkel kell számolnia. És nem a hamar elromló, gagyi hajszárítóra gondolok, hanem privát adatokról, akár jelszavakról és bankszámlához való hozzáférésről.

Egyetlen kérdésem csupán az, hogy a kedves hölgy által mutogatott számlára miért „painteltek” 990 forintot?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×