Sorra halnak be a játékosok készülékei.

November 11-én jelent meg iOS és Android platfomrokra, a Krafton új PUBG játéka, mely a New State nevet viseli. Az első nap sem volt már teljesen gondtalan, hiszen az elképesztő mennyiségű felhasználónak köszönhetően a szerverek megadták magukat és hosszú órákon keresztül javították a fejlesztők a login hibákat.

Könnyen lehet, hogy nem ez volt a hétvége legnagyobb hibajelensége!

PlayerIGN, a PUBG legismertebb adatbányásza osztotta meg Twitter profilján, hogy a játék több telefont is tönkretett a hétvége során, volt olyan felhasználó is, akinek két telefonja bánta a játszadozást. A hozzászólások alapján többségében Androidos telefonokat érint a dolog, de iOS felhasználók is panaszkodtak amiatt, hogy 1-2 meccs után már jelzi nekik az almás rendszer, hogy ideje kicsit lehűteni a telefont.

 

Az Androidos rendszereknél is a túlmelegedés a legnagyobb probléma, ám néhány gyártónál nem annyira kifinomultak a védelmek, mint az Apple háza táján. A fejlesztőktől még nem érkezett hivatalos állásfoglalás, de addig mindenképp óvatosságra intenénk a játékosokat, nehogy úgy járjanak, mint a fenti Tweetben is említett felhasználó. Ezen kívül is akadnak problémák, több játékost is jogtalanul kitiltottak, illetve a grafikai beállítások sem úgy működnek, ahogy azokat megálmodta a fejlesztői gárda.

Ti kipróbáltátok már az új PUBG játékot?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×