Ezúttal nincs rövid MM sem, Wingman érkezett a helyére.

Akárcsak az előző CS:GO Operationnél, úgy a Riptide-nál is heti szinten érkeznek majd a küldetések. Az első héten 10 csillagot farmolhattunk ki, ám az elkövetkezendő 15 hétben a maximális számuk 6 lesz. A felépítés is maradt nagyjából a régi, így szinte minden héten számíthatunk egy-egy Guardian feladatra, a többi pedig Casual, DM vagy Ranked kihívás lesz majd.

Nézzük is, hogy mi vár ránk a kilencedik héten!

 

Név Mód Feladat Jutalom Részletek
Shortdust Wingman: Shortdust Szerezz 20 fejlövéses ölést összesen vagy kilencet egy meccs alatt ★ ★ ★
Stern Warning Guardian: Basalt Szerezz pisztolyos öléseket ★ ★
Hit The Poop Deck Danger Zone: Blacksite Helyezz el grafittiket különböző helyekre Egy-egy ★ 3, 6, és 9 graffitinél Water Tower tetején, Piernél található horgonynál, The Crane-nél, Radio épületének tetején, a Hotelnél található piacon, A Picnic-nél található grilleknél, Lighthouse tetején, A hídon, Construction Site-on
Take A Bow War Games: Demolition Fejleszd fel a fegyveredet 18 alkalommal vagy szerezz 2 Deagle ölést ★ ★

Az első héten a co-op mission kimaradt, könnyen lehet, hogy csak az utolsó heti küldetésben kapjuk meg azt. A közösség felemás érzelmekkel fogadta a kiszivárgott küldetéseket, sok játékos szerint a kicsit átalakított feladatrendszer több grindot kíván majd meg. Személyes véleményem szerint bőven vállalhatóak, főleg, hogy egy teljes hetünk van rájuk és akár csúsztathatjuk is őket.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×