A Warzone játékosok ismét egy kis szeretetet mutattak a Bruen MK9-nek, miután egy loadout sokak szemét megragadta a TikTokon.

Amikor a Warzone 2020 márciusában elindult, a loadout meta a termál távcsöves mesterlövészek körül forgott, és egy megbízható assault rifle volt a tartalék. Ahogy a meta idővel változott, a különböző fegyvertípusoknak megvolt a maguk pillanata, az egyik ilyen az LMG meta volt, mivel a játékosok rájöttek, hogy milyen erős tud lenni a Bruen MK9, a Stoner és a FiNN.

Ezek az LMG-k még mindig rengeteg erővel rendelkeznek a Warzone-ban, de a népszerűségük csökkent, mivel a játékosok inkább az gyors SMG-ket választják.

Bár, ha minden jól alakul, akkor a Bruen lassan elkezdheti visszaszerezni a helyét.

Ez egy TikTok-nak köszönhető, amit ttvzyro töltött fel. A videójában bemutatja, hogy a tipikus VLK 3.0x és a leghosszabb cső használata nélkül is használható a sokak által kedvelt Bruen. Helyettük a Corp Combat Holo-t választotta, de a Monolithic Suppressor maradt. A Stippled Grip Tape mint markolat pedig kiegészítette a loudoutot.

@ttvzyro*THE BRUEN IS BACK😳* They NEVER expected this flank😏 class @ the end! #warzone #warzoneclips #callofduty #rebirthisland♬ original sound – .saucy.edits

Szóval íme a TikTok-os Bruen loadout:

  • Muzzle: Monolithic Suppressor
  • Laser: Tac Laser
  • Optic: Corp Combat Holo
  • Magazine: 60 round mag
  • Rear Grip: Stippled Grip Tape

A TikToker loudoutja már közel 2 millió megtekintést ért el, és rengeteg játékos kimutatta a szeretetét a jó öreg Bruen felé, megjegyezve, hogy ki kell próbálniuk.

Ami a meta betörését illeti, sajnos nem lesz elég egy TikTok videó, hogy megrázzuk az egészet. A Bruen a WZRanked szerint a 37. leggyakrabban használt fegyver a Warzone-ban, és már jó ideje nem tört ki a 30-ból.

Ez az SMG dominálhat a Warzone Pacific első heteiben

Te szoktad még használni?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×