Biztos minden rajongó örülne egy ilyen dobozkának.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az Epic Games pár órán belül elkezdi a Fortnite v18.40-as frissítését kiküldeni a különböző platformokra. Az biztos, hogy ez lesz a Season utolsó frissítése, de könnyen lehet, hogy a második Chapter-é is. A fejlesztők már napok óta a Naruto kollaborációt promótálják, hétfő estére pedig már azt is megtudhattuk, hogy néz majd ki a Creative Hub.

Néhány tartalomgyártó pedig különleges ajándékot is kapott!

 

A fenti Tweetben az esemény alkalmából épített Creative Hubot tekinthetjük meg. Mivel a fájlokban még nem található meg, ezért egy kissé rossz felbontású leakre kell hagyatkoznunk. Az biztos, hogy a cég designerei ezúttal is kitettek magukért, a rajongók biztosan örülni fognak és sokkal jobban fog kinézni in-game, mint a fenti képen.

 

A cég nem is állt meg itt, hiszen jó szokásához híven egy „IRL” csomaggal is készült a nagyobb tartalomgyártók számára. Egy fa dobozkát kaptak a kiválasztottak, benne egy Naruto ihlette fejpánttal és egy kabáttal, illetve egy fejlesztői üzenetet tartalmazó papírtekerccsel. Talán holnap többet is felfedhetnek a tartalmából az influenszerek, de egyelőre be kell érnünk ennyivel.

Update – Squatingdog bővebben is megmutatta a doboz tartalmát:

Ne feledjétek, 10 órától Fortnite update!

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×