A népszerű kereskedő, és befektető temp1e élete legnagyobb bukását élte át. Ellopták és szinte teljesen kipucolták CS:GO raktárát.

Aki otthonosan mozog a CS:GO tárgyak piacán, az biztosan találkozott már temp1e nevével. A népszerű kereskedő és befektető CS:GO tárgyakkal üzletel, elképesztő összegek fordulnak meg saját raktárában. Egy időben akár 150.000 dollárt érő CS:GO tárgy is heverhet nála. Hogy honnan tudjuk ezt ilyen pontosan? Egy sajnálatos rablásban temp1e egész raktárát kipakolták,

a scammerek 150.000 dollárnyi, vagyis 48 millió forintot érő CS:GO skint loptak el tőle.

 

„Próbáltam bejelentkezni a befektetéseimet tartalmazó fiókba, de a jelszó nem működött. Próbáltam új jelszót is kérni, de nem ismerte fel a rendszer az email címemet, ráadásul a biztonsági telefonszámként megadott számról azt mondta, kivonták a forgalomból. Mi történik itt?”

Később kiderült, a hiba nem a véletlen műve, scammerek pakolták ki a raktárat. az úgynevezett simswapping technikával lemásolták az accounthoz tartozó telefonszámot, bejelentkeztek a fiókba, és mindent elvittek. Az ellopott CS:GO itemek között skinek, matricák és aláírások is voltak szép számmal.

Elképzelni is nehéz, mennyit dolgozhatott temp1e ezért az accountért. És azt is, hogy mennyire fájhat derült égből elbukni 48 millió forintot. Szívesen mondanám, hogy tanuljunk más hibájából, és vigyázzunk az accountunkra, de a simswapping ellen viszonylag kevés dolgot tehetünk. Talán ha egy tanácsot megfogalmazhatunk, ha brutálisan felszerelt raktárunk van, ne hencegjünk vele és ne tegyük elérhetővé a hozzá tartozó telefonszámot a közösségi oldalakon.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×