A Call of Duty: Vanguard végre megjelent, de a játékosok arra kérik a fejlesztőket, hogy javítsanak egy frusztráló FOV hibát, ami igencsak kellemetlen.

A Call of Duty Vanguard november 5-én végre megjelent, 20 multi mappal, több mint 30 fegyverrel és rengeteg friss tartalommal. A játékosok azóta persze szinte mindent felfedeztek benne, köztük a bugokat, hibákat is, melyek zavarólak lehetnek. Ritkán találkozunk azonban olyan hibával, ami konkrétan inkább egy amatőr bakinak nevezhető.

Nem látszik a célzás a rosszul elhelyezett feliratok miatt.

Talán az egyik legtöbbet játszott játékmód az Domination, melynek lényege, hogy területeket kell befoglalni. Ahogy a Redditen SelfRekt is rávilágít, a terület foglalásakor a sáv a képernyő közepén van, ami miatt nem lehet rendesen látni, hogy hová is célzunk.

A jelenség persze attól is függ, hogy milyen FOV beállítást használunk, nem minden FOV-beállításnál jön tehát elő. A jelenség persze egy bug, ami a PC játékosokat érinti, természetesen nem szándékosan van így. Mivel mindenki más FOV beállítást szeretne használni, a játékosok most azt remélik, hogy a Sledgehammer Games szépen megoldja a problémát. Addig viszont bizonyos FOV-on problémás lehet jól látni az ellenfeleket.

Ha te is ezt tapasztalod, egy darabig most érdemes másik FOV beállítást választani.

Vágod mikor indul az új Warzone esemény?

Ekkor startolhat majd el a Last Hours of Verdansk esemény

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×