A felhasználók pozitívan fogadták a leakeket.

A Ubisoft múlt hétfőn leplezte le a következő Rainbow Six Siege szezon, a High Calibre újdonságait. Ahogy azt sejteni lehetett, Thorn személyében egy védekező Operatort kapunk, melynek eszközeit és loadoutját is felfedtük már korábban. Ezen kívül számíthatunk további változásokra is, illetve a fegyverek kontrolleres visszarúgásához is hozzányúltak a Ubisoft mérnökei, hogy egyensúlyba hozzák a két eltérő bevitellel játszó tábort.

https://www.youtube.com/watch?v=hJ1Qq3c0l04

 

Természetesen az adatbányászok egyből rávetették magukat a friss és ropogós fájlokra. Ennek eredménye a fentebb található videó, melyben az Y6S4 Battle Pass teljes felhozatalát tekinthetjük meg, in-game formában. Nagy meglepetésre ezúttal sem kell számítanunk, már ami a belépő felépítését takarja.

A felhasználók visszajelzése alapján végre összeszedték magukat kicsit a Ubisoft designerei, Twitteren és Youtube-on is főleg pozitív hozzászólásokkal találkozhattunk. Ráadásul az ünnepekre sem maradunk majd újdonságok nélkül, hiszen a fájlokban egy szezonális LTM és több karácsonyi skin is megbújik már, hogy aztán decemberben a fejlesztők a piros gombot megnyomva megjelentessék azokat. 

Mit szóltok a kozmetikai tárgyakhoz?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×