Úgy tűnik, hogy a Y6S4 szezon igen izgalmas LTM játékmódot hoz, ugyanis szivárgások szerint érkezik a SnowBrawl, a hógolyós játékmód.

Az biztos, hogy mindenki izgatottan várja a Rainbow Six: Siege Y6S4 megjelenését, már az új operátor miatt is. Az új évad azonban már az ünnepi időszakban zajlik majd, így ne is számítsunk arra, hogy megússzuk karácsonyi itemek, skinek és játékmódok nélkül. Mivel az évad már a tesztszerveren van, egyes adatbányások, szivárogtatók már az is tudják, milyen limitált ideig tartó játékmód jön.

Hógolyóval lövöldözős játékmód jön Chalet mapra – A SnowBrawl.

Ahogy a rövid kis videóból kiderül, a játékmódban minden operátor egy hógolyó-ágyút kap, egy fegyvert, ami hógolyót lő ki. A választható operátorok persze mind karácsonyi skineket is kapnak, és úgy tűnik 5 támadó és 5 védő operátor lesz válaszható. A játékmódról egyelőre nem lehet többet tudni, de Zer0Bytes-nak köszönhetően látható, hogy nagyon karácsonyi és nagyon vicces hangulata lesz.

Íme egy videó:

Íme az új skinek:

 

Hogy a játékmód és a skinek pontosan mikor jönnek be, egyelőre nem lehet pontosan tudni, de van egy tippünk, hogy a karácsonyi időszakban számíthatunk rá. Nagy poén lesz, te már várod?

Most egyébként visszatért egy régi játékmód, tehát ma még érdemes nyomni.

Pazar R6S hétvége – Visszatért egy közkedvelt játékmód és még XP-ből is több jár

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×