A DisneyPlus Day keretein belül történt a leleplezés.

Pénteken zajlott a DisneyPlusDay névre hallgató eseménysorozat, mely nem meglepő módon az a cég streaming szolgáltatásának második évfordulóját ünnepelte. Rengeteg újdonsággal készültek a Disney munkatársai, több sorozattervet is felfedtek az elkövetkezendő évek repertoárjából, a Star Wars és Marvel rajongók nagy örömére.

Természetesen a Fortnite sem maradhatott ki a buliból!

 

Az Epic Games péntek este posztolta a fent látható promóciós képet. A Star Wars és Fortnite világa ismét találkozni fog decemberben, ezúttal a Disney Plus-on futó „The Book of Boba Fett” sorozatnak köszönhetően. A The Book of Boba Fett  a Csillagok háborúja-franchise második élőszereplős tévésorozata, főbb szerepekben Temuera Morrison és Ming-Na Wen látható. Gyakorlatilag a Mandalorian széria spin-offjának tekinthetjük és nem meglepő módon Boba Fett és társa kalandozásait követhetjük.

Ha tippelnünk kellene, akkor a két főszereplő saját outfitet és szettet kap majd a játékban. Azon sem lepődnénk meg, ha ideiglenesen visszatérnének a fénykardok a Fortnite szigetére. Ezeket a tárgyakat az első napokban imádták a játékosok, de később eléggé negatív visszhangot kaptak a közösségtől.

Várjátok a The Book of Boba Fett skineket?

×