Az EA új promóciója új SBC játékost is rejtegetett számunkra. Marco Asensio nem drága, de kérdés, hogy megéri-e a pénzét a lap.

Tegnap elindult a FIFA 22 és az Adidas közös produkciója a NumbersUP. A kiválasztott játékosok az év alatt folyamatosan fejlődnek, míg egyik statisztikájuk el nem éri a 99-et. Az eheti első SBC lapot nem más, mint a Real Madrid szélsője Asensio kapta.

A lap elkészítéséhez egy 82-es IF játékossal, valamint egy 84-es csapat kell, ami így nagyjából 45 ezer zseton környékére tehető. A lap ebből a szempontból egyáltalán nem drága. Asensio a dribbling csapatba tartozik, így sokkal gyorsabb már nem lesz, viszont a labdavezetése jelentősen fejlődik még a játék során. Szélsőként én sokkal jobban szeretem a robbanékony játékosokat és egy Hunterrel kellő gyorsaságot kap. Csatárnak annyira nem ajánlom, mert egy pozicionálása nem a legjobb, ezenfelül a befejezései is felejthetőek.

Mit ajánlok? Az ára igen baráti és bőven megcsinálható az ingyen fodderből. Nem egy must have lap, de ha tudod esetleg CAM-ként használni és nem zavar a 3-as WF akkor szerintem jó opció. Dembelé szerintem továbbra is jobb.

Te megcsinálod Asensio lapját?

×