Egy évvel ezelőtt egy kreatív programozó egy olyan programot készített, ami szétszívatja a csalókat és videót is készít a bénázásaikról. Itt a legújabb videós összeállítás.

Valószínűnek tartom, hogy ha egy játékos csoportban feltenném a kérdést, hogy ki mit gondol a csalókról, akkor a világ és a magyar nyelv legválasztékosabb anyázásait kapnám válaszul. Ezen persze maximum egy ma született csecsemő csodálkozik csak el, és biztosra veszem, hogy még a csalók is tisztában vannak azzal, hogy milyen indulatokat képesek szítani a tetteikkel.

Nem vitás, hogy vannak, akik pont emiatt is csinálják, és bár nem készült erről reprezentatív felmérés, de náluk azért jóval többen vannak azok, akik pusztán csak kompenzálnak valamit a csalások használatával. De egyébként is pont mindegy, ki és miért csal, hiszen a végeredmény pontosan ugyanaz lesz: mások játékának totális tönkretétele.

Mondjuk egy-két sörre, vagy fröccsre azért meghívnám azt a mókás és kreatív programozó-videóst, aki egy évvel ezelőtt ezt az egészet a feje tetejére állította, és egy olyan kamu csaló programot készített, amikkel szanaszét szívatja a cheatereket. Ezt a kreátort ScriptKidnek hívják, és minden tiszteletem az övé.

A programjának lényege, hogy első és második ránézésre is úgy tűnik, hogy valid csalásokat kínál azoknak, akik fizetnek érte. Valójában viszont úgy módosítja a játékot, hogy a dicstelen játékosok húzzák a rövidebbet, például automatikusan lelövi a csaló a csapattársát, nem tudnak átmenni egy átjárón, automatikusan beleugrál a molotovba, random eldobálja a csalónál lévő tárgyakat stb.

A legjobb az egészben pedig az, hogy ezeket a szívatásokat a program rögzíti, és elküldi ScriptKidnek, hogy aztán azokból sírva röhögős összeállításokat készítsen.

Üröm az örömben, hogy igen ritkán érkezik ilyen videó, de ha van, akkor az üt, továbbá az is szomorú, hogy egy PUBG-s kitérőt leszámítva csak a CS:GO-hoz készített ilyen kamu szoftvert. Én azért bízva bízom benne, hogy a példáját látván sokan kapnak ihletet és állnak neki egy hasonló készítésének mondjuk a Warzone-hoz. Addig viszont örülhetünk ScriptKid alkotásának az egyik legfrissebb videójával:

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×