A Liverpool egyiptomi támadója nyerte az októberi PL POTM szavazást. Az új lapja nem olcsó, de ár érték arányban azt adja, ami kell.

Egy újabb hónapon vagyunk túl és megérkezett a második PL POTM is. A Premier League szurkolók nem szomorkodhatnak, hiszen Cristiano Ronaldo után egy újabb nagy név nyerte el a hónap játékosa díjat. Salah lett a befutó az októberi PL POTM kiírásban.

Salah új lapjáért összesen 7 csapatot kell összeraknunk:

  • Egy 83-as csapat.
  • Két 85-ös csapat, az egyikbe kell egy IF játékos.
  • Egy 86-os keret IF játékossal.
  • Két 87-es csapat az egyik IF játékossal.
  • Egy 88-as csapat.

Az ára PS-en nagyjából 880 ezer, míg Xboxon 950 ezer. Az ára szerintem bőven korrekt, hiszen ha ez cserélhető kártya lenne is körülbelül ilyen áron mozogna. A szezon végével rengeteg fodderhez juthattunk hozzá, így bőven faraghatunk lejjebb az árcédulából. A 91-es IF lapjához képest összesen 35 értékkel magasabb. Összevetve szinte mindenhol +1 statot kapunk, kivéve a Physicalitynél, mert ott +2 adódik hozzá. Salah a játékban szerintem egy igazán jó lap. A héten kezdtem el használni a 91-es verziót és csatárposzton hozza, amit hoznia kell.

Mit ajánlok? Én azért nem teszem ki, mert Salah igazán jó szezont fut, és még bőven fog érkezni kártyája. Annyival szerintem nem ad többet a 91-es lapjánál, és mivel az megvan, ezért nem érzem a késztetést a cserére.

Te megcsinálod az októberi PL POTM lapot?

×