Egy másik Call of Duty: Vanguard fegyvert tiltottak ki a versenyképes játékból, mivel a profik a „két lövéses” STG 44 loadoutot csináltak.

A Call of Duty: Vanguard még egy hete sem jelent meg, de a játékosok máris megtaláltok az OP loadoutokat. Akárcsak a „kétlövetű” 1911-es pisztolyt, egy STG 44-es osztályt is kitiltanak a versenyekről.

Ez az STG loadout két főbb tartozékra támaszkodik: a Vital Proficiency-re és a .30-as orosz rövid táras lőszerre. Az utóbbi, amelyet az 1911-esnél is használtak, egy olyan típusú tár/töltény, amely buffolja a sebzést – és a játékosok szerint túlságosan elszállt.

Az erőfeszítések, hogy megszabaduljanak ettől az STG loadouttól, akkor csúcsosodtak ki, amikor az atlantai FaZe profi, Alec ‘Arcitys’ Sanderson megnyert egy versenyt, és a Twitteren közzétette az STG beállítását. A kép-aláírásban kérte, hogy tiltsák be a versenyeken.

 

Ebben a loadoutban persze kulcsszerepet játszik a Vital Proficiency – mivel a fejlövés szorzóját a test más területeire is alkalmazza. Erre már korábban is érkeztek nerf-kérelmek, de most a tárak is figyelmet kapnak.

Egy Twitteren megosztott videóban a tartalomkészítő Hayashii rámutatott arra, hogy a Vital és a tár kombinációja mennyire halálos. Mind az STG-vel, mind a Type 100-zal bebizonyították Arcitys igazát – megmutatva, hogy a fegyverek mindössze két lövéssel ölnek a mellékletek használatával.

 

A Sledgehammer Games fejlesztői eddig még nem reagáltak. A november 10-i frissítésben nem történt fegyveregyensúlyozás-változás, de a játékosok remélik, hogy minél hamarabb nerfelik ezeket a tartozékokat. Szerinted is nerfelni kéne a fegyvereket?

Amúgy ezt a pisztolyt már bannolták:

Két lövésből öl a Vanguard egyik pisztolya – Be is tiltották

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=productforrás: Dexerto

×