Miután megtudtuk, hogy mikor jelenik meg a Rainbow Six Extraction, a Ubisoft bejelentette, hogy a haverok ingyen játszhatnak velünk egy kicsit.

Végre tudjuk, hogy a Siege egyik zombis játékmódja alapján készült Rainbow Six Extraction 2022. január 20-án jelenik meg – jelentette be nemrég a Ubisoft. Ezzel együtt a fejlesztők egy új videót is közzé tettek, melyben egy nagy meglepetést lepleztek le. A készítők egy rakás bónusztartalommal, Rainbow Six Siege extrával és a kooperatív pass-szal várnak a megjelenéskor, amivel barátaink két hétig ingyen játszhatnak.

Két barátunk is teljesen ingyen játszhat velünk, ha nekünk megvan a játék.

 

Ahogy a Ubisoft fogalmaz: miután megvan nekünk a játék, meghívhatjuk két haverunkat, hogy játsszon velünk. Ők 14 napig, vagyis két hétig tolhatják velünk közös csapatban, akkor is, ha nekik nincs meg a cím. 

A Rainbow Six Extraction 2022. január 20-án jelenik meg 39,99 eurós áron (kb. 14 ezer forint) a Ubisoft Connectben, az Epicen, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series S/X-en, valamint Stadián. A platformok játékosai együtt játszanak, hiszen teljes cross-play, cross-save, és cross-progression is várható az összes platformon.

Az Extraction minden kiadása két Buddy Pass tokent tartalmaz majd, ami 14 napos hozzáférést biztosít haverodnak a játékhoz – ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy két hét ingyenes co-op játékot kapnak a haverok.

Függetlenül attól, hogy az Extraction melyik kiadását veszed meg, ha a Siege-el is játszol, mindkét játékban egy csomó bónusz tartalmat nyithatsz. Megkapod a United Front csomagot, amely új ruhát tartalmaz Lionra és Elára az Extractionben, valamint Smoke-ra és Pulse-ra a Siege-ben. Ezenkívül teljesen feloldhatod az Extraction 18 operátorát a Siege-ben. Na, így már érdemes elgondolkozni azon, hogy megvedd!

A GTA leállásról olvastál már?

Áll a bál a felújított GTA-k körül – Nem indulnak a játékok és állnak a szerverek

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×