A Call of Duty: Vanguard játékosok azt szeretnék, hogy hatalmas buff jöjjön a játék egyik tárgyához, mivel teljesen haszontalannak találják.

A Vanguard november 5-én jelent meg, és a játékosok azóta is grindolják a szinteket, camo kihívásokat. Amikor a játékosok elérik a 25. szintet, hozzáférést kapnak a stim shothoz, ami a Warzone-ban és más CoD-játékokban nagyon hasznos kis kiegészítő volt.

https://www.youtube.com/watch?v=sLINDgUl5yI

 

Bár ezek nagyon hasznosak lehetnek a harcban maradáshoz és a folyamatos harcok során, a stimek nem olyan jók a Vanguardban, mint a múltban voltak, és a játékosok azt szeretnék, ha ez megváltozna.

A tökéletes agresszív tempójú loadout létrehozásakor a játékosok általában a stim shothoz fordulnak, mivel ez lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabban regenerálják az életüket.

A Vanguard játékosok azonban rájöttek, hogy ez a kiegészítő teljesen haszontalan ebben a játékban, mivel túl sokáig tart a használata, ezért buffokat szeretnének.

A Vanguardban közel két másodpercbe telik, amíg a stim teljesen elhasználódik és elkezd regenerálódni az életerő. Ez túl sokáig tart egy olyan pörgős játékban, mint a Vanguard.

A Redditen az egyik felhasználó azt mondta: „Mire elnyomom a stimet, addigra már meg is gyógyultam magamtól”. Ám nem csak ez volt az egyetlen panasz. Volt, aki arra panaszkodott, hogy használat közben hal meg, mivel a használat alatt nem lehet célozni.

Érdekes eset, amikor a játékosok nem nerfelni akarnak valamit, hanem buffolni.

A Sledgehammer Games részéről semmi nem érkezett, ami elismerte volna, hogy ez egy probléma, vagy hogy a stim valóban úgy működik-e, ahogyan azt tervezték, így a játékosoknak egyelőre lehet, hogy ki kell hagyniuk a stim használatát a Vanguard loadoutjukban.

Te kipróbáltad már?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×