Következő héten az Epic Games három olyan játékot ad teljesen ingyen és bérmentve, amiket bűn volna kihagyni.

Bizonyára sokan fanyalodtak el azon, hogy ezen a héten az eddig szuper jó fej Epic Games nem ingyen játékkal lepi meg a játékosokat, hanem egy Rogue Company – egyébként fizetős – csomagjával.

Végül azért csak jutott valami azoknak is, akiknek savanyú volt a szőlő, így az in-game tartalmak mellett az immáron önállóan futtatható Borderlands kiegészítő, a Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure is költség nélkül bezsákolható.

A következő héten viszont senkinek egy szava sem lehet, ugyanis nem egy, nem kettő, hanem rögtön három remek játékkal lepnek meg bennünket az epices arcok. Persze azok, akik egy ingyen GTA 6-ra várnak most is csalódni fognak, akik viszont csak jókat akarnak szórakozni minden bizonnyal megtalálják a számításaikat.

November 18-tól egy héten keresztül a Guild of Dungeoneering, a Kid A Mnesia Exhibition és a Never Alone lesz teljesen ingyenes az Epic Games Store-ban.

A Guild of Dungeoneering tökéletesen visszahozza a középiskolai-fősulis hangulatot, amikor egy négyzetrácsos füzetben tervezgettük meg a szerepjátékos pályákat. Ez a játék egy körökre osztott kártya-alapú dungeon-crawling, amiben mi magunk építhetjük meg a hősünk körüli pályát, természetesen egy füzetlapra, melyen keresztül át kell majd verekednie magát. Már jönnek is az emlékek….

 

Kid A Mnesia Exhibition egy teljesen új megjelenésű, egészen szürrealisztikus alkotás, ami a Radiohead Kid A és Amnesiac című albumának 21. évfordulója okán született meg. Ha szereted a zenekart, akkor azért, ha pedig az elborult, kissé nyomasztó játékokért rajongsz, akkor azért lesz egy kötelező darab.

 

A Never Alone egy méltánytalanul mellőzött, kevésbé ismert platformer, ami alapjaiban épül az inuit, eszkimó kultúrára és mitológiára. A játék játszható egyedül is, de kettesben az igazi átélni a kis Nuna és a sarki róka egészen aranyos, de annál sokkal tanulságosabb kalandját, amely során kicsit jobban megismerhetünk egy kevésbé ismert kultúrát.

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×