Számos manga és anime-adaptáció után újabb jól ismert sorozat kap élőszereplős változatot a Netflix jóvoltából.

Az 1992-ben megjelent Yu Yu Hakusho sorozat kis hazánkban is nagy sikert aratott, köszönhetően a tévés vetítésnek. A magyar szinkron sem volt rossz, sőt, ráadásul a sorozat ahogy haladt, úgy lett egyre jobb. Úgy tűnik, hogy a Netflix sem feledkezett meg róla, így számtalan manga és anime adaptáció után, most Urameshit és csapatát is előveszik.

Élőszereplős sorozat készül a Yu Yu Hakushóból.

A főszereplő Yusuke Urameshi, aki az első részben meghal, azonban mivel váratlanul történt a halála, a Túlvilág nem számított rá, ezért esélyt kap a feltámadásra. Több kaland és nehézség árán ez sikerül is neki, ezután pedig szellemdetektívként kell dolgoznia a Túlvilág urának fia, Koenma parancsára. A sorozat 2023 decemberében indul.

 

Yu Yu Hakusho nagy népszerűségre tett szert indulása óta, Japánban több mint 50 millió kötetet adtak el a mangából és elnyerte a neves Shogakukan manga-díjat shonen kategóriában 1993-ban. Az animesorozatot 1994-ben és 1995-ben az Animage Anime Grand Prix díjával jutalmazták.

Érdekesség, hogy egy másik anime alapján készült élőszereplős sorozatot szintén forgat a Netflix, aminek már szereplőgárdáját is leleplezték.

Ezt láttad már?

Bemutatkozott a Netflixes One Piece Live-Action szereplőgárdája

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×