Itt van minden, ami a Season 12 preseason frissítésben érkezik, többek között két új sárkány, új rune, több crossover Arcane skin és még sok más.

A Riot már egy ideje próbálja felkészíti a League of Legends játékosokat a híres 11.23-as patchre, leleplezve az új sárkányokat és a játékot megváltoztató lélekbuffjaikat, egy teljesen új runát, valamint egy teljesen új „Objective Bounties” visszatérési mechanikát, amely a vesztes meccseket hivatott feldobni.

Nagyjából az egyetlen dolog, ami nem történik a LoL 11.23-as javításában, az a bajnokok egyensúlyának javítása: Riot Phlox megerősítette, hogy nem lesznek változások, mert „az előszezon feldobja a metát a levegőbe”, így „a kisebb egyensúlyi változtatások nem érik meg”.

Íme a főbb részei a hamarosan érkező, hatalmas League of Legends 11.23-as patchnek.

Mikor érkezik a League of Legends 11.23?

A 12. szezon nagy előszezoni frissítése, a LoL 11.23-as javítás a szokásos módon november 17-én, szerdán fog megjelenni. A letöltés AEDT 10 órakor kezdődik az Oceanic szervereken, majd a nap hátralévő részében világszerte elterjed.

Itt vannak a LoL javítás legfontosabb megjelenési időpontjai:

5 óra (EUW)
3 óra (EUNE)

A játékosok néhány órás leállásra számíthatnak, amint a patch megkezdődik. A meccskeresés és a kompetitív várólisták az összes League of Legends szerveren három órával a Season 12 előszezoni patch telepítése előtt le lesznek tiltva.

Mi jön a LoL 11.23-as javításában?

A 12. szezon előszezon frissítése, tele lesz új finomságokkal, amikbe a League of Legends játékosok belevethetik magukat.

Az előszezon a Riot ideje, hogy mindent megpiszkáljon a League of Legendsben. A 10. szezonban a Rise of the Elements frissítésben a Sárkányok voltak. A 11. szezonban a boltot újították fel új Mythic tárgyakkal. Ezúttal a Riot szerint a cél a „meglévő játékrendszerek javítása és továbbfejlesztése”, valamint a „fejlődés értelmesebb jutalmazása”.

Ezek a továbbfejlesztések: 

  • A két új sárkány
  • A két rúna
  • Objective bounty-k

Ezekről később kicsit tüzetesebben is írni fogunk nektek!

Caitlyn régóta várt frissítése

Caitlyn végre megkapja a régóta várt League of Legends frissítést, amely a játékon belüli „elavult” grafikája köré összpontosít, a Riot Games első televíziós sorozatának, az Arcane-nak a megjelenése alkalmából ebben a hónapban.

A vizuális frissítés több változtatást is tartalmaz Caitlyn karaktermodelljén. Az ADC ikonikus, széles karimájú lila kalapja sehol sem látható az új modelljén, és a bolyhos krinolinja is mintha kikerült volna a dizájnból. A karakter ruháját is kissé „megszabták”.

A Riot október 30-án erősítette meg a vizuális frissítést, amely egy háromperces „Champion Theme” videóban mutatta be az új splash artokat és skin modelleket.

Arcane és Cafe Cuties skinek

A Riot Games nyolc új League of Legends-skint szállít a következő patchben, amelyek közül kettő a Netflixen múlt hétvégén debütált új Arcane-sorozathoz kapcsolódik.

A frissítéssel érkező új Arcane skinek a sorozatban már feltűnt két további vezető LoL-karakterről szólnak: Jinx és Caitlyn. Ezek a skinek a történeteik korai szakaszában mutatják őket.

Cafe Cuties skincsalád:

Annie – 1350RP

Bard – 1350RP

Gwen – 1350RP

Sivir – 1350RP

Soraka – 1350RP

Vladimir – 1350RP

 

Arcane skinek:

Arcane Jinx

2021. november 24-től kezdve egy játékon belüli küldetéseken szerezhető meg, majd 2021. december 9. után 975 RP.​

Arcane Caitlyn

2021. november 22-től kezdve egy játékon belüli küldetéseken szerezhető meg, majd 2021. december 9. után 975 RP.​

 

Ez minden ebben a „kis” összefoglalóban. Viszont a hét folyamán több információt fogunk megosztani veletek.

Te várod már a preseasont?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×