Rengeteg hamis kép keringett már az interneten az állítólagos Apple autóról, ám most lehet, hogy ez lesz a legközelebbi dizájn.

Az Apple már évek óta egy saját tervezésű autón munkálkodik, ez egy új piacra való betörést jelent az almás cégnek. Ez a terv már olyan régóta él, hogy akár teljesen meg is feledkeztünk róla.

Ám egy cég végig szem előtt tartotta az Apple által benyújtott szabadalmakat és ebből egy 360 fokos modellt készített.

A látványtervek látta után a külsője hasonlít a Elon Musk által megálmodott cybertruckra, de mégis teljesen más világot képvisel. Az autó belsejében a letisztult stílus uralkodik, amit mostanában más önvezető autók koncepciójából láthattunk.

Valószínűleg azért, mert az Apple már rögtön egy önvezető autóval akar a piacra robbanni, de természetesen egy kormány és egy gyönyörű műszerfal is látható.

Persze ezek a képek lehet, hogy egyáltalán nem lesznek pontosak, de valamilyen támaszpontot adhat az Apple nagy tervének. Bár még az sem biztos, hogy maga az autó valaha elkészül, és kikerül a piacra, hiszen egy ilyen komoly terv csak akkor lehet sikeres, ha minden jól sikerül.

Emellett még a szivárgások is azt pedzegetik, hogy a projekt eddig nem túl sikeres. Ha megtekintenéd a modellt 3D-ben, akkor az ITT találod a cég által készített látványtervet.

Neked tetszik ez a látványterv?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×