A gonosz Krampusz a jóságos Mikulás állandó kísérője, aki a Warzone és Vanguard karácsonyi eventjével skin formájában is megérkezik.

Bár még valóban november van, de egy friss Warzone szivárgások már most sorban leplezik le, hogy milyen érdekes skinek várható a Warzone-ban és a Vanguardban, miután a két játék szépen integrálódik. Amellett, hogy állítólag Amerika kapitány és Indiana Jones skineket kapunk, úgy tűnik, hogy egy ismert karácsonyi alakot is megkapunk, talán horrorisztikus formában.

Jöhet egy Krampus operátor skin a Vanguardba és a Warzone-ba.

Szerencsére úgy tűnik, hogy a karácsony igen izgalmas időszak lesz idén a Call of Duty játékosok számára. Nem csak a Vanguard tartalmait lehet majd élvezni, de lesz egy karácsonyi event is, tele új tartalmakkal, kihívásokkal, talán új játékmódokkal, és ami biztos: friss skinekkel.

Krampus

Korábban ZestyCODleaks adatbányász 8 új Vanguard operátort leplezett le, most pedig a karácsonyi eventet is. Zesty olyan kódsorokat talált a Vanguard fájljaiban, amelyek „Krampus”-ra utalnak. Ez egy mitikus lény, amely megijeszti azokat a gyerekeket, akik rosszul viselkedtek. Nos, még az is lehet, hogy nem klasszikus Krampusz skint kapunk, hanem a 2015-ös horrorból ismert változatot. Ez igazán menő lenne.

 

Persze az is lehet, hogy a Krampusz skint maguk a fejlesztők találják ki, mindenesetre a figura mindig arra volt hivatott, hogy ijesztő legyen és félelmet keltsen azokban, akik nem viselkedtek jól. Reszkessenek a csalók, höhö!

A Sledgehammer Games még nem erősítette meg a szivárogtatást, de nagyon valószínűnek tűnik, hogy a karácsonyi időszakban sok új skint és eventet kapunk. Emiatt azonban még nem érdemes izgulni, ugyanis addig számtalan event várható még a Warzone-ban.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×