„Változnak az évszakok,  rossz idők, szép napok” – szól a dal. A Battlefield 2042-ben is így lesz, amint elindul az első évad és vele a Battle Pass.

A Battlefield 2042 ugyan még nem jelent meg, de egyes vásárlók már holnaptól játszhatnak, pontosan egy héttel a megjelenés előtt. Miközben szép lassan mindenki ráfeszül a játékra, gondolom kíváncsiak vagytok arra is, hogy milyen tartalmak várnak a jövőben. Az EA igazából igen homályosan fogalmaz a frissítésekkel kapcsolatban, valószínűleg azért, mert még nem igazán biztos, hogy mit is akarnak a játékba. Vagy inkább az a gond, hogy mikor tudják megvalósítani.

A Battlefield 2042 Battle Pass csak 2022-ben érkezik.

A kiadó azonban nemrég egy blogbejegyzésben tisztázta, hogy mikor is érkezik a Battlefield 2042 első évada, és nagyjából azt is felvázolták, hogy mi várható benne. Az tehát biztos, hogy első évad és BP csak 2022-ben lesz, várhatóan jövő év elején. Addig be kell érnünk a preseasonnel.

Az első évad tartalmazni fog többek között:

  • -Egy új specialistát
  • -Battle Passt, kifarmolható kozmetikai elemekkel
  • -Friss Portal tartalmat
  • -Történeti elemeket, hogy a BF világ kibontakozzon
  • -Új pályákat és pályarészeket
  • -Friss kihívásokat

„A játék első évében négy évadot tervezünk, négy frissített Battle Pass-szal, négy új specialistával és új pályákkal, valamint több friss tartalommal. Szándékunkban áll olyan frissítéseket is elhozni a Battlefield Portalhoz, amelyek több lehetőséget biztosítanak, hogy a játékosok új Battlefield-élményeket építsenek és osszanak meg a világgal” – írta a DICE.

Preseason

Ezzel kapcsolatban egyéb részletek a jövő év elején várhatók. Persze a megjelenéskor indul egyfajta preseason, egy előszezon, heti küldetésekkel és jutalmakkal, limitált idejű játékmóddal és Battlefield Portal élményekkel.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×