Reméljük a Warzone Pacific nem örökli meg ezt a rendszert.

A Call of Duty: Vanguard felhasználói az első napokban észrevették már, hogy a játékban található Aim rásegítés bizony elég erősre sikerült. A Warzone / Cold War is rendelkezik ezzel a funkcióval, de talán egy fokkal kellemesebb és igazságosabb formában. A Vanguardban bizony iszonyatos rásegítést kapnak a kontrolleres játékosok és

sajnos a fal sem akadály többé!

A fenti klipben a meglehetősen megosztó tartalomgyártó, Aydan szemszögéből első kézből is megtapasztalhatjuk a rásegítés igazságtalanságát. A streamer épp Search and Destroy játékmóddal játszott Demyansk pályán, amikor a nézőinek demonstrálni akarta az aim-assist működését. Tökéletesen megfigyelhetjük, hogy miként használja a rásegítést arra, hogy megszerezze ellenfele pozícióját akár a fal vagy egyéb tereptárgy mögött is.

Több játékban is visszatérő vitatéma a kontrolleres játékosok célzásának segítése, ám anélkül teljesen igazságtalan összecsapásba kerülnének a felhasználók. A fejlesztők dolga ennek finomhangolása és az arany középút megcélzása. Reméljük a Warzone Pacific megjelenésére már megtörténik ez és a játékosok nem fognak (joggal) felháborodni a kontrolleres Aim-Assist erején.

Szerintetek is túl igazságtalan a jelenlegi Aim-Assist?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×