Jó szokásukhoz híven a Caviar már megint sokkolt minket, most egy 80 millió éves Tyrannosaurus rex fogával kicsinosított iPhone-nal rukkoltak elő.

Lassan már megszokjuk, hogy az orosz luxusmárka, a Caviar hónapról hónapra előáll valami teljesen elborult iPhone dizájnnal, amivel pillanatok alatt képes sokkolni egy átlagos földi halandót.

Legutóbb például szeptemberben mutattak be egy sor iPhone 13 Pro-t, melyek között volt sokkarátos aranyborítású, krokodilbőrrel bevont és meteor darabbal díszített modell, darabja plusz-mínusz néhány millió forintért. Nyilván abszolút megéri a veretés, jövőre úgyis jönnek a következő iPhone-ok.

És ha már veretés, akkor miért ne lehetne egy olyan mobil is, aminek a hátlapját valódi 80 millió éves T-Rex fog egy töredéke ékesít? Mivel ilyen készülék a legjobb tudomásaink alapján nem létezik, a Caviar úgy döntött maga készíti el – bár rajtuk kívül sokaknak talán eszébe sem nagyon jutna.

Az extravagáns frappánsan csak Tyrannophone-ra keresztelt iPhone 13 Pro-ból mindösszesen csak hét darab készült az egész világon, és 8610 dollárt kérnek érte, nagyjából 2,7 millió forintot. Abban az esetben, ha a Pro nem volna elég jó, akkor kb. 3 millió forintért választhatjuk a Pro Max verzióját is. A sok millió éves fogdarab a T-Rexet ábrázoló minta egyik fogába került, míg az őslény szemét valódi borostyánnal töltötték meg.

Kép: Caviar

Mindezen túl készítettek egy titánnal borított Monsterphone kiadást, ami valamivel olcsóbb, „csak” 7760 dollárba kerül, illetve egy Teradiamond névre keresztelt iPhone-t is, aminek a hátlapján összesen 1024 gyémántot számolhatunk össze körülbelül 49 240 dollárért, nagyjából 15,4 millió forintért cserébe.

Monsterphone

Teradiamond

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×